В Одесі погодили 200 тисяч гривень на утилізацію трупів тварин, які принесло водою до узбережжя Одеси

Члени постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Одеської міської ради узгодили виділення на найближчій сесії міської ради грошей

200 тисяч гривень погодили члени постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Одеської міської на утилізацію трупів тварин, які принесло водою до узбережжя Одеси внаслідок підриву греблі Каховської гідроелектростанції.

Відповідне рішення комісія ухвалила під час засідання 11 липня. Крім того, депутати погодилися з необхідністю виділити 9 мільйонів 750 тисяч комунальному підприємству "Міськзелентрест" на розвиток парникового господарства.

До узбережжя Одеської області з Херсонської течією приносило різних тварин, зокрема змій, ондатр і тритонів. Крім того, жахлива подія сталася на пляжі "Золотий берег". Тут було виявлено труп самця крапчатого оленя, який потрапив на морське узбережжя.

Нагадаємо, що “Коментарі” повідомляли, що за результатами аналізу води, 2 проби були відібрані на санітарно-мікробіологічні показники та 1 проба — на санітарно-хімічні показники. Усі ці проби виявились відповідними стандартам і не мали жодних відхилень. Це означає, що питна вода відповідає необхідним гігієнічним вимогам.

Зазначимо також, що в Чорному морі ворог наростив присутність ракетоносіїв. На додачу до підводного човна вийшов фрегат "адмірал ессен". Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Крім того, за минулий тиждень з 3 по 9 липня захворюваність на гострі кишкові інфекції в Одесі знизилася на 14,6%. Усього зафіксували 70 випадків, з яких 56% - діти. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися