Одеський "Інфоксводоканал" отримав сучасне обладнання

Воно допоможе забезпечити безперервний технологічний процес в системі водопостачання

Одеський "Інфоксводоканал" отримав в якості гуманітарної допомоги сучасне енергоефективне насосне обладнання від данського концерну GRUNDFOS A/S. Воно допоможе у відновленні та підтримці безперебійної роботи критичної інфраструктури України з водопостачання та водовідведення. 

Про це повідомляє філія "Інфоксводоканал".

Ця партія складається з одного потужного насосного агрегату для водопостачання, шести заглиблених каналізаційних насосів для відкачки дренажних вод,  а також з одного високотехнологічного цифрового дозуючого насосу для дозування гіпохлориту натрію для знезараження питної води на одній з районних водопровідних насосних станцій. 

Загалом для підсилення матеріально-технічної бази українських комунальних підприємств, компанія Grundfos на безоплатній основі в якості гуманітарної допомоги передала майже 700 насосів, шаф керування, частотних перетворювачів та інших комплектуючих, вартістю понад 500 тисяч євро.

Завдяки цій допомозі, не тільки відновлюється інфраструктура Одеси, але й демонструється, що весь цивілізований світ підтримує народ України. Найближчим часом обладнання, надане компанією Grundfos, буде встановлено на об’єктах "Інфоксводоканалу" для забезпечення безперервного технологічних процесів в системі водопостачання та водовідведення міста, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Данія продовжує допомагати Україні, а зокрема й Одесі. Так,  комунальне підприємство "Теплопостачання міста Одеси" отримало від данських партнерів два насоси компанії Grundfos, які відкривають нові перспективи для енергоефективного та безперебійного теплопостачання міста.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися