В результаті обстрілу в Одесі постраждав притулок для котиків

На щастя, усі тварини залишилися цілими

Не тільки пам’ятки архітектури зазнали руйнувань внаслідок масового удару по Одесі та області в ніч на 23 липня. Так, шкоди зазнало приміщення міні-притулку “Лапусик”, де живуть кілька десятків котиків, врятованих з вулиці. Про це розповіла хозяйка притулку Оксана Милованова у себе на Фейсбук. 

“Взимку і так було важко, адже приміщення не опалюється. Як тепер без вікна бути, взагалі не знаю”,- розповіла Оксана.

За словами волонтерки, ударною хвилею вибило скло в міні-притулку, також стіни приміщення вкрилися великими тріщинами. На щастя, усі підопічні цілі. Але притулку, який і так у важкі часи живе на ентузіазмі, потрібна допомога. Адже з кожним днем безпритульних тварин стає все більше. Багато хто з них потребує лікування. 

Якщо в вас є можливість допомогти:

Карта приватбанка: 4149 6293 1807 8060

Карта монобанка : 5375414125750207

PayPal: [email protected]

Нагадаємо, “Коментарі” також писали, що внаслідок нещодавного удару окупантів постраждав також притулок з тваринами. Там проживає 94 собаки та біля 30 котів, у тому числі, перебуває 14 цуценят та 3 собаки з Херсонщини. Ще є собаки з Бахмуту. Про це повідомила волонтер Animal SOS Odessa Регіна Бальжик. Зоозахисниця повідомила, що удар прийшовся біля притулку. Є пошкодження вольєрів. Тварини пережили великий стресс.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що з початку повномасштабного вторгенння Одеський зоопарк став своєрідним хабом для усіх тварин, які потребували захисту та допомоги. Співробітники зоопарку брали під свою опіку домашніх улюбленців, яких господарі не могли взяти з собою за кордон а також евакуйованих пухнастиків із Херсону. За понад рік повномасштабної війни зоопарк прийняв понад 900 тварин. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися