Очільник Одеської ОВА розпочинає аудит абсолютно всіх закупівель

Після проведеної перевірки усі необовʼязкові тендери будуть скасовані

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер попередив про запровадження жорсткого моніторингу за витрачанням державних коштів. Дороги, де є нагальна потреба, будуть ремонтувати, а все решта: клумби, плитка, лавочки і подібне - залишать на потім.

Про це повідомив голова Одеської області на своїй сторінці. 

Попросив очільників міських і районних адміністрацій переглянути плани закупівель і віднайти внутрішні резерви для відбудови і допомоги армії. Незабаром розпочнемо проведення фінансового аудиту абсолютно всіх закупівель, які здійснюють або планують здійснювати найближчим часом структури ОВА та районні адміністрації Одеської області, - зазначив Кіпер. 

Після проведеної перевірки усі необовʼязкові тендери будуть скасовані, а гроші, виділені на них, перенаправлені на військові потреби, відбудову зруйнованої агресором інфраструктури та допомогу ВПО.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила тендеру для обрання підрядника, який будуватиме пішохідний перехід в різних рівнях на автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені. Очікувана вартість усіх робіт 51 мільйон 18,9 тисячі гривень.

Також в Одесі планують побудувати сучасний бюветний комплекс. Знаходитися він буде в Пересипському районі міста в парку Ентузіастів. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.




Джерело: https://t.me/odeskaODA/2146


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися