В Одеські області аварійне відключення водопостачання: які міста залишаться без води 26 липня

Причина - аварійно-ремонтні роботи

Завтра в частині Одеського регіону відключать водопостачання. Про це повідомляє філія “Інфоксводоканал”. Причина - проведення  ремонтних  робіт на об'єктах водопроводу. Такими чином, 26 липня  2023 року з  09:00  до  21:00 буде припинено  подачу  води  споживачам  наступних населених пунктів:

- с.Роксолани, 

смт.Затока, 

с.Кароліно-Бугаз.

Філія “Інфоксводоканал” приносить свої вибачення за тимчасові незручності.

“Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу. Філія "Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасово заподіяні незручності”, — йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” писали, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян.

Нагадаємо, що солоність води на Одещині вирівнюється. Крім того, голова Одеської військової адміністрації підкреслив, що через тиждень показники взагалі мають прийти в норму. Біохімічні показники також в нормі. Втім, з’явилася нова проблема. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися