Оновлення дорожньої розмітки в Одесі: де саме проводяться роботи (фото)

В центрі Одеси оновили розмітку на двох пішохідних переходах

В Одесі продовжується робота з системного оновлення дорожньої розмітки. Також в місті встановлюються антипаркувальні стовпчики для підвищення безпеки та ефективності дорожнього руху.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Зокрема, комунальні спеціалісти встановили антипаркувальні стовпчики в провулку Чайковського, там, де водії транспортних засобів раніше надмірно використовували тротуари як місця для паркування

Крім того, на комунальних дорогах Одеси вже була проведена робота з нанесення розмітки на двох пішохідних переходах. Перший перехід знаходиться недалеко від вулиці Катерининської, а другий знаходиться біля Одеського національного академічного театру опери та балету. Також, продовжуються роботи з нанесення дорожньої розмітки на вул. Балківській.

Нагадаємо, що в Одесі продовжується робота з оптимізації дорожнього руху, спрямована на поліпшення умов пересування по місту. Були проведені роботи з оновлення дорожньої розмітки на вулиці Леонтовича, а саме на ділянці від вулиці Успенської до вулиці Великої Арнаутської.

Також, відбулися зміни в організації дорожнього руху на вулиці Ольгіївська. На ділянці дороги від вулиці Пастера до узвозу Марінеско введено двосторонній рух автотранспорту. Спеціалісти КУ “СМЕП” вже оновили дорожню розмітку та встановили відповідні знаки дорожнього руху.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися