Опалювальний сезон 2023-2024: наскільки Одеса готова до зими

Наступна зима в Одесі може бути не менш складною, ніж попередня

В Одесі продовжується підготовка до наступного опалювального сезону. На цей момент більша частина робіт з підготовки до осінньо-зимового опалювального сезону в Одесі вже завершена.  

Про це під час брифінгу повідомила директорка КП "Теплопостачання міста Одеси" Ганна Позднякова.

Як відомо, підготовка до опалювального сезону починається разом із завершенням попереднього. Тож ми взялися до справи негайно. Проведені роботи із заміни трубопроводів, котлів, насосного обладнання. Завдяки безперервній підтримці західних колег маємо необхідні ресурси. Зокрема, цього тижня ми отримали 43 генератори, — зазначила Позднякова.

Також, вона зазначила, що наступна зима може бути не менш складною, ніж попередня, тому головним завданням КП "Теплопостачання міста Одеси" є забезпечення стійкої роботи опалювальних систем та надання комфорту мешканцям міста.


Нагадаємо, що минулої зими
енергетична система Одещини, як і решти областей України постраждала від російських обстрілів. Область не має власної електрогенерації, тож в пріоритеті — стати максимально незалежним регіоном від централізованої подачі електрики.  

Також “Коментарі” писали, що в Одесі готуються до нового опалювального сезону 2023/2024. Спеціалісти КП "Теплопостачання міста Одеси" ведуть роботи територією міста та замінюють пошкоджені ділянки трубопроводу. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися