Російські окупанти завдали ракетного удару по острову Зміїний: подробиці

Ворог втретє за місяць атакує острів

У ніч на 30 липня російські окупанти скинули дві авіабомби в районі острова Зміїний. Про це повідомили в пресслужбі ОК “Південь”.

“Тактичною авіацією в Чорному морі ворог втретє цього місяця атакував Зміїний, закинувши в районі острова дві авіабомби невстановленого зразку”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, середночі зі східного узбережжя Азовського моря спрямував ударні безпілотники типу “Shahed-136 ” по аграрних підприємствах Херсонщини та Криворізького району Дніпропетровщини. Всі 4 безпілотники знищено силами протиповітряної оборони. Уламки впали на територію однієї з агрофірм.

Атака на порти 

Під прицілом 24 липня була портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами "Shahed-136". Три дрони знищили наші сили ППО. Внаслідок нічної атаки семеро постраждалих людей. Двом постраждалим надана медична допомога на місці, до лікарні госпіталізовано п’ять осіб. Один з них у важкому стані, у реанімації. Його стан вдалося стабілізувати. Тепер лікарі готуються перевести його до високоспеціалізованого медичного закладу. Ще один постраждалий у стані середньої ступені тяжкості. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Через влучання зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження вантажів. В одному із технічних приміщень здійнялася пожежа, яку вже ліквідували.

27 липня ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися