На Одещині прикордонники спільно з представниками СБУ затримали прихильника “русского міра”

Чоловік називав малу батьківщину "рагулятнею" і поширював російську пропаганду


На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками СБУ виявили шанувальника “русского міра”, який планував виїхати в Молдову через пункт пропуску “Старокозаче”.

Як виявилось, 40-річний житель Дніпропетровщини підписаний на російські пропагандистські ресурси та навіть записує свої звернення, в яких поширює наративи російської пропаганди.

Крім того, “Блогер” шкодує, що народився в Україні, зневажливо називає малу батьківщину “рагулятнею” та висловлює сподівання у нездійсненне – прийняття наших територій до складу країни, яку весь світ визнає агресором.

Детальніше про свої побажання та мотивацію він розповідатиме не своїм підписникам, а представникам українських правоохоронних органів. Любителя “русского міру” передали представникам Національної поліції.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що 55-річний зловмисник активно поширював антиукраїнський контент в соцмережах та захоплювався діями російських військових. Правоохоронці затримали його в Одесі.

Крім того, “Коментарі” писали, що громадянину Молдови не дозволили в'їзд на територію України за проросійську позицію. На пункті пропуску “Старокозаче” прикордонники Білгород-Дністровського загону та СБУ виявили, що чоловік має антиукраїнські настрої: у своїх соціальних мережах публікував відео та фото, спрямовані на дискредитацію української влади та вищого керівництва. Свої дописи у Тік-Ток чоловік не приховував. За “архів” чоловікові заборонили в'їзд до України на три роки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися