На трасі Одеса-Рені нетверезий водій легковика зіткнувся з мікроавтобусом

Чоловік не мав водійського посвідчення та документів на машину

Поліцейські Білгород-Дністровського району затримали водія, який напідпитку сів за кермо автомобіля без водійського посвідчення та допустив зіткнення з мікроавтобусом. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.

ДТП сталося вчора, о пів на першу годину дня на автодорозі Одеса – Рені. За попередньою інформацією, 40-річний водій “Daewoo Lanos” їхав у напрямку міста Рені, поблизу села Удобне. Чоловік виїхав на  зустрічну смугу, не впорався з керуванням та зіткнувся з мікроавтобусом “Ford Transit”. 

В результаті аварії водія легковика госпіталізували до лікарні з переломом ноги. Його 33-річній пасажирці та водієві мікроавтобуса також надали медичну допомогу, але госпіталізація їм не знадобилась.

Правоохоронці перевірили водія легковика на стан сп’яніння і виявилось, що в його організмі проміле алкоголю перевищує норму у 12 разів. Крім того, пізніше стало відомо, що у чоловіка взагалі відсутнє посвідчення водія, не пред’явив він і страховку та техпаспорт.

“Відносно громадянина поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння), ч. 1 ст. 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила для перевірки поліс обов’язкового страхування та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) та ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП”, - прокоментував т.в.о. начальника Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олександр Звягінцев.

Нагадаємо, що на Одещині 27 липня сталася дорожньо-транспортна пригода на трасі Одеса — Рені. В результаті аварії постраждав водій зерновоза.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися