В Одесі затримали чоловіка, який вирвав з рук жінки телефон та втік з місця подій

Зараз затриманим займаються слідчі, які з'ясують всі обставини події

В Одесі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який викрав у жінки мобільний телефон. Вдень, інспектори отримали повідомлення від місцевої мешканки, про те, що невідомий чоловік силою вирвав з її рук мобільний телефон та почав тікати. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Потерпіла детально описала правопорушника та вказала напрямок, куди той побіг. Саме тому, поліцейські оперативно затримали чоловіка неподалік від місця скоєння злочину. Інспектори вилучили у нього викрадений ґаджет та повернули власниці, яка впізнала нападника та підтвердила що телефон саме її. Зараз затриманим займаються слідчі, які з'ясують всі обставини події.

Поліцейські поділилися порадами, які допоможуть уберегтися від пограбування:

 - повертаючись додому у вечірній час, намагайтесь іти освітленими й людними вулицями;

 - не носіть дорогих прикрас;

 - сумку безпечніше носити на ремінці, через плече, притискаючи її до тіла;

 - не демонструйте вміст гаманця в магазинах та громадському транспорті;

- не несіть у руках дорогий мобільний телефон та не користуйтесь гаджетом під час руху — це може спровокувати грабіжника.

“Якщо ви стали жертвою чи свідком вуличного пограбування, обов’язково зверніть увагу на прикмети злочинця та невідкладно зателефонуйте на 102”, - йдеться в повідомленні.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі поліція викрила незаконну схему перетину кордону чоловіків призовного віку. За потрапляння до сусідньої країни зловмисники брали з бажаючих уникнути мобілізації 3500 доларів США. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися