Одеса відправила 10 пікапів високої прохідності на передову

Цього місяця очікується ще одна поставка

Минулого місяця Одеські міська рада передала військовим на передову 20 автівок високої прохідності. Крім того, вчора ще 10 пікапів відправилися до захисників. Як зазначили у мерії, наразі подібні автівки потрібні на фронті як ніколи. Саме тому, цього місяця очікується ще одна партія автомобілів, які також будуть передані військовим. 

“Сьогодні наша робота має декілька пріоритетних напрямків. Це підготовка до зими, безпека, соціальна допомога цивільним та, безумовно, підтримка наших захисників. Майже кожного місяця ми збільшуємо фінансування цих напрямків. Працюємо в рамках чинного законодавства максимально швидко та злагоджено”, - сказав Геннадій Труханов, міський голова Одеси. 

У мерія додали, що за запитом бійців на передову відправляються ще два прально-лазневі комплекси.


“Коментарі” писали, що захисникам передали маскувальні сітки і транспортні засоби: два екскаватори на базі КРАЗ, шість вантажних автомобілів КАМАЗ, чотири паливозаправники ГАЗ, два автомобіля ГАЗ з кунгом, чотири автобуси, три медичних автомобілі УАЗ, п’ять легкових автомобілі, мікроавтобус, пікап, три баггі. Транспортні засоби придбали і підготували аграрії, меценати, підприємці, керівництво громад району та небайдужі громадяни, які змогли згуртуватися завдяки зусиллям керівництва Одеської ОВА та Подільської РДА.

Крім того, в Одесі винайшли мініатюрні антідронові радари. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповів Євген Гороход, директор благодійної організації “Благодійний фонд “Рух разом”. Благодійники разом із військовими провели дослідження. В результаті фахівці схвалили розробку. Наразі “Благодійний фонд “Рух разом” планує поставляти їх армії, адже антидронові пристрої дуже мініатюрні, їх легко сховати навіть у кишені і виявляти ворожі дрони.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися