Одеські школярі готуються взяти участь у міжнародному проєкті “Міні-Регенсбург”

Для маленьких одеситів підготовлена спеціальна розвивальна програма

Незабаром група молодих одеських школярів візьме участь в міжнародному проєкті “Міні-Регенсбург”. Наступного тижня у Регенсбургу, місті-побратимі Одеси, прийматимуть юних одеситів для спільного розвитку та обміну культурними цінностями.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Для маленьких одеситів була підготовлена спеціальна розвивальна програма, яка передбачає розвиток навичок соціалізації та комунікації. Учасники проєкту матимуть змогу навчитися ефективно керувати власним бюджетом та фінансами, що надасть їм цінний досвід у майбутньому. Окрім цього, учасники проєкту “Міні-Регенсбург” познайомляться з особливостями справжньої баварської кухні та дізнаються про цікаві старовинні місця.

Одеса вдячна іноземним партнерам, зокрема Муніципалітету міста-побратима Регенсбург, за можливість активного розвитку молоді навіть у такі складні часи, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одещина розпочала підготовку до нового навчального року. Головне завдання — максимально створити комфортні та безпечні умови для дітей. 

Також зазначимо, що новий проєкт щодо стимулювання дітей до навчання представили в Одесі. Так, директор міського департаменту освіти та науки зустрілася із президентом міжнародного проєкту MUS-E Андором Тімаром.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися