Ексзаступника мера Одеси Труханова викликали на допит у НАБУ

На початку січня Михайло Кучук написав заяву про звільнення з посади

Національне антикорупційне бюро України оприлюднило на своєму сайті повістку із викликом на допит колишнього першого заступника Одеського міського голови Михайла Кучука. 

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Повістка про виклик Кучука Михайла Ілліча. Вам необхідно прибути 14.08.2023 року о 10:00 до Національного антикорупційного бюро України за адресою: м. Київ, вул. Василя Сурикова, 3 для допиту, проведення інших слідчих (розшукових) та процесуальних дій під час досудового розслідування у кримінальному провадженні № 52022000000000057 від 22 лютого 2022 року, як підозрюваного, - йдеться в тексті документа.

У грудні 2022 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детективи Національного антикорупційного бюро оголосили про підозри в хабарництві та участі у злочинній організації трьом заступникам Одеського міського голови. Йшлося саме про Михайла Кучука, виконувача обов’язків заступника міського голови Одеси – керівника апарату виконавчого комітету Одеської міської ради Олега Бриндака, та заступницю міського голови Одеси Світлану Бедрегу. 

За даними слідства, в ході досудового розслідування встановлено, що з осені 2021 року учасники злочинної організації контролювали питання забудови в місті Одеса, розпорядження коштами місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств та їхню взаємодію з приватним сектором ринку.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці завершили досудове розслідування щодо злочинної організації, серед учасників якої мер Одеси, чинні та колишні посадовці Одеської міськради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися