Бронювання чоловіків від мобілізації в Одесі: що потрібно знати підприємствам

В Одеській області змінилися критерії до підприємств, які мають важливе значення

Одеська обласна військова адміністрація (ОВА) прийняла рішення про внесення змін до критеріїв, які визначають підприємства, установи та організації, що мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області.

Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зміни стосуються різних сфер діяльності, і для кожної з них встановлені свої специфічні критерії та умови. Однак, серед різних вимог, для всіх підприємств є одна спільна умова — відсутність податкового боргу.

Перелік критеріїв можна знайти за посиланням. Якщо ваша організація відповідає нормам та вимогам, встановленим в нових критеріях, ви маєте можливість надіслати заявку на бронювання місць для працевлаштованих військовозобов’язаних. Заявки приймаються за адресою [email protected] або за телефоном 718 94 66.

Забронювати можливо не більше 50% від загальної кількості військовозобов’язаних працівників. У разі необхідності бронювання більшої кількості працівників — треба додатково отримувати погодження генерального штабу ЗСУ. Статус критично важливого підприємство має підтверджувати не рідше, ніж раз на рік, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Українське Дунайське пароплавство завершило процедуру бронювання співробітників. Бронювання підтверджено для плавскладу, працівників бази технічного обслуговування флоту (БТОФ), Кілійського заводу, та інших критично важливих для стабільної роботи підприємства працівників.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2287


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися