На Одещині через погані дороги жінка народила до прибуття медиків

На місці фельдшер оглянув жінку та новонароджену дівчинку

У Подільському районі Одещини о сьомій годині ранку на номер "103" Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області надійшов виклик до села Грекова. У жінки почалися пологи й лікарі вирушили на місце. 

Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

Бригада №320 у складі фельдшера Михайла Вдовіна та водія Максима Ткача одразу вирушила за вказаною адресою, але якість дорожнього покриття до населеного пункту не дала змоги оперативно прибути до породіллі. Тільки через 29 хвилин (при нормативі 20 хвилин в сільській місцевості) вдалося дістатися за адресою.

Малеча не стала чекати й народилася до прибуття медиків. На місці фельдшер оглянув жінку та новонароджену дівчинку, надав всю необхідну медичну допомогу після пологів і обох госпіталізували до Подільської міської лікарні у стабільному стані.

Бажаємо мамі та донечці міцного здоров’я та довгого, щасливого життя. Ну а колегам за професіоналізм та вправність - наша вдячність і авжеж побажання покращення дорожнього покриття в віддалених селах, щоб наша Екстренна медична допомога була ще швидшою, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у місті Болград лікарі екстреної медичної допомоги госпіталізували жінку, у якої почалися пологи. На шляху до лікарні вона народила дівчинку прямо в кареті швидкої. Новонароджена була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися