В Одесі зібрали понад 200 тисяч гривень на ремонт ліцею Столярського

Благодійний концерт пройшов декілька днів тому

На благодійному концерті у школі Столярського зібрали 200 тисяч гривень на ремонт вікон. Про це повідомила співорганізаторка заходу Юлія Городецька. Вона зазначила, що завдяки концерту вдалося зібрати 200 тис. гривень на вікна у класах та гуртожитку. Зібрали 110,7 тис. гривень готівкою у залі, 67,7 тис. гривень перевели на картку та 575$ перевели зарубіжні друзі на PayPal. Нагадаємо, що організували захід випускники навчального закладу для відновлення будівлі після ракетного обстрілу 23 липня. На допомогу альма-матерам з'їхалися вдячні випускники з різних країн світу.

Також під час концерту повідомили, що неназваний меценат сплатив усі шибки для вікон, а це значить, що зібрані кошти підуть на рами та пошкоджені двері. 


“Дякуємо, друзі, що підтримали нас і, головне, підтримали школу та її учнів. Відчуваю себе щасливою людиною - в нашому місті живуть прекрасні люди, які здатні на ТАКУ підтримку в біді - і це через півтори роки після початку великого суспільного горя”, - написала Городецька. 


Нагадаємо, що за попередньою інформацією внаслідок атаки 23 липня в Одесі пошкоджена 61 будівля та 146 квартир одеситів. Наразі розбирають завали, розчищають дороги та дворові проходи. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Крім того, Місія ЮНЕСКО оглянула частину пошкоджених після російських ударів будівель в Одесі. Серед найбільш постраждалих – Спасо-Преображенський собор, Будинок вчених та Одеський літературний музей. Масштаб збитків, завданих історичному центру міста внаслідок російських ударів, перевищує початкові оцінки

Раніше “Коментарі” повідомляли, що станом на кінець 2022 року на Одещині було зруйновано та пошкоджено 720 об’єктів внаслідок нападу окупантів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися