В Одесі погасили марку “Нескорений південь” (фото)

Марка “Нескорений південь” присвячена українським прикордонникам

В Одесі було запущено марку "Нескорений Південь", який відзначає мужність прикордонників. Ідея створення цього проєкту виникла завдяки спільній ініціативі відомого фотохудожника Бориса Бухмана, Укрпошти та самих прикордонників.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

На марках перенесено образи прикордонників, які стоять на варті незалежності України. Ці символи мужності, стійкості та відваги втілені в образах Героїв-прикордонників, що 24/7 відстоюють безпеку та суверенітет держави.

Марки присвячені нашим прикордонникам, адже саме вони з перших днів війни – і не тільки з 24 лютого, а й з 2014 року, першими вступили в бій з ворогом на державному кордоні. Прикордонники – справжні герої, які успішно виконали та виконують сотні й сотні бойових завдань. Коли я повертаюсь в Україну, а я – “виїзний” – часто їжджу за кордон проводити свої виставки, то першими мене зустрічають наші прикордонники з посмішкою на обличчі. Я дуже гордий за нашу країну. Цей поштовий випуск – присвята та прояв вдячності нашим захисникам, адже вони – нащадки козаків – гідно проходять усі випробування, які випали на долю нашої країни, — зазначив Борис Бухман.

Після погашення марок, гості відвідали виставку фотографій Бориса Бухмана, які були зроблені під час повномасштабного вторгнення. Марки будуть доступні разом з поштовими наборами, а кошти, зібрані від їх продажу, будуть спрямовані на підтримку захисників України.

Нагадаємо, що на честь святкування Дня Повітряних Сил відбулася особлива подія — в Одесі погасили поштову марку зі зображенням бойових літаків F-16. Цей випуск марки був присвячений героям, які мужньо відстоюють небо над нашою країною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися