В Одесі погасили марку "Винищувачі зла"

З кожної придбаної марки 16 грн підуть на купівлю дронів

На порозі святкування Дня Повітряних Сил відбулася особлива подія — в Одесі погасили поштову марку зі зображенням бойових літаків F-16. Цей випуск марки був присвячений героям, які мужньо відстоюють небо над нашою країною.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

На марці зображені руки українського військового, що натирають кремль на терці з отворами у формі винищувачів. Сподіваюся, що зображення пророче і вже зовсім скоро наші захисники отримають сучасні бойові літаки, аби ефективно нищити ворога, — сказав голова Одеської ОВА, Олег Кіпер.

Вартість марки — 39 гривень, з них 16 гривень підуть на дрони, які допомагатимуть нашим літакам та ЗСУ нищити ворога. Марковий аркуш, конверт та листівка коштують 172 грн. Тираж марки під назвою "Винищувачі зла" — 600 примірників. Придбати її можна у відділеннях Укрпошти.

Нагадаємо, що СБУ та Укрпошта ввели в обіг марку, присвячену роботі спецслужби. Марка про СБУ є фінальним випуском героїчної серії "Слава Силам оборони і безпеки України!". Її спецпогашення в Одесі відбулося в приміщенні Одеського Головпоштамту. 

"Коментарі" писали, що на Одещині з нагоди третьої річниці утворення Одеського району відбулась урочиста церемонія спеціального погашення власної марки. Вона була розроблена Одеською РВА спільно з Укрпоштою.  


Джерело: https://t.me/odeskaODA/2247


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися