Одеський зоопарк підготував та випустив у дику природу совенят, яких врятували військові (фото)

Совенят знайшли після ракетного обстрілу серед повалених дерев

На початку липня, військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу.

Про це повідомляє Генеральний директор КУ “Одеський зоопарк” Ігор Бєляков.

Одне з совенят отримало ім'я “Стіч” на честь загиблого побратима, позивний якого був “Стіч”. Цей боєць героїчно загинув у боротьбі з російськими загарбниками. Боєць під позивним "Гагарін" перевіз пташенят до Одеси та передав їх до місцевого зоопарку для подальшої  опіки.

Ми виходили совенят, підняли на крило та підготували до самостійного життя. І сьогодні випустили цих прекрасних птахів у дику природу. Слава нашим українським воїнам, які захищають нашу державу, наш народ, нашу природу! Щира подяка, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одеський зоопарк оголосив конкурс малюнків, який присвячується Всесвітньому дню змій. До участі в конкурсі запросили дітей віком від 3-х до 16-ти років. 

"Коментарі" писали, що в самому центрі Одеси перехожих налякала змія. На місце виїхав директор одеського зоопарку, який й ловив тварину.

Також зазначимо, що майже 300 тварин врятували співробітники Одеського зоопарку. Переважно це були невеличкі водні тварини – тритони, жаби, змії, черепахи. Більшість до Одеси прибули на плавучих “островах”.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися