Через нічний обстріл без світла залишалася частина споживачів в Одесі

Наразі електроенергію вдалося швидко повернути

Унаслідок нічного ворожого обстрілу в Одесі відключалася повітряна лінія електропередачі 110 кВ, що призвело до знеструмлення близько 2 тисяч абонентів. Через півтори години світло споживачам вдалося повернути.

Крім того, стало відомо, що з технологічних причин у вихідні шість разів відключалися лінії електропередачі та підстанції НЕК "Укренерго" у Волинській, Одеській, Миколаївській, Хмельницькій, Тернопільській та Полтавській областях. У Волинській області відключення призвело до знеструмлення майже 2,5 тисячі споживачів міста Луцьк, а в неділю через відключення на Хмельниччині були порушення руху поїздів.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Військова адміністрація Одеської області звертає увагу жителів та підприємців на необхідність економити електроенергію. Це пов'язано з дефіцитом потужності в об`єднаній енергосистемі України. Про це повідомили у Центрі соціальних служб Одеської міської ради

Нагадаємо, що під час нічної атаки по Одесі постраждало 7 закладів освіти: 6 у Приморському районі і 1 у Хаджибейському. У дитячих садках, школах і центрах розвитку пошкоджено вікна та двері.Роботи з ліквідації наслідків вже проводяться. Про це повідомили в Одеській міськраді.  Директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич розповіла, що зокрема постраждало колишнє Дівоче училище, побудоване в кінці 19 сторіччя.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що вночі 14 серпня російські окупанти черговий раз обстріляли Одещину. Як повідомили в Одеській ОВА ворог атакував Одесу трьома хвилями: двома хвилями ударних дронів, загальною кількістю 15 штук, і вісьмома ракетами типу “Калібр”, уточнив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися