На Одещині чоловік два роки вирощував зерно на “захопленій” землі

Правопорушнику загрожує обмеження або навіть позбавлення волі

Житель Білгород-Дністровського району з 2021 року використовував майже дев’ять гектарів земельних угідь, не маючи відповідних дозвільних документів. На “захопленій” землі він вирощував зернові культури, а потім їх продавав. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Наразі поліцейські повідомили 69-річному місцевому жителю про підозру у самовільному зайнятті майже дев’яти гектарів земельної ділянки в охоронних зонах.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські під час досудового розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у самовільному зайнятті земель в охоронних зонах. Цей злочин передбачений частиною 2 статті 197-1 Кримінального кодексу України і тягне за собою обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. Слідчі дії тривають”, - повідомив начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що поліцейські повідомили жителю Білгород-Дністровського району про підозру у знищенні вогнем двох гектарів земельних угідь. За попередньою інформацією, чоловік випасав худобу на околиці села Дивізія, викинув недопалок у стерню, чим спровокував пожежу. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, в Одесі правоохоронці виявили та затримали особу, яка вчинила крадіжку мопеда вартістю 24 тисячі гривень та спробувала його продати. За такі дії зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися