Спортсменка з Одещини досягла найвищого результату на міжнародному турнірі з волейболу

"Pro Beach Tour" – це найвище досягнення в пляжному волейболі для спортсменок Одеської області

Спортсменка із Чорноморська Софія Рилова посіла 5-е місце на турнірі серії “Pro Beach Tour” (категорія “Futures”), який відбувся у Варшаві. Про це повідомляє пресслужба НОК в Одеській області.

Зазначимо, що 21-річна Рилова посіла 5-е місце разом з Інною Махно з Києва на своєму дебютному турнірі. Також в турнірі взяла участь ще одна волейболістка із Чорноморська 19-річна Єва Сердюк – разом з 20-річною Ангеліною Хміль вона не пройшла кваліфікацію. Для обох пар це був перший турнір такого рангу.

5-е місце на турнірі серії “Pro Beach Tour” (категорія “Futures”) це найвище досягнення в пляжному волейболі для спортсменок Одеської області.

В кваліфікації Софія Рилова з Інною Махно обіграли литовську пару Кведарайте/ Зобніна – 2:0 (21:17, 21:16), а потім австрійок Зобріст/ Нідерхаузер – 2:0 (21:15, 21:17), і вийшли в груповий турнір. Єва Сердюк з Ангеліною Хміль в першому колі поступилися чеським сестрам Павелковим – 0:2 (17:21, 17:21) і завершили боротьбу в змаганнях.

Вже скоро спортсмени Одещини продовжать свої виступи на міжнародній арені. Так, 17-20 серпня Єва Сердюк з Катериною Удовенко із Сум візьме участь у чемпіонаті Європи (U-20) в Ризі, а Софія Рилова з Інною Махно 23-27 серпня - в турнірі серії“Pro Beach Tour” (категорія “Futures”), який відбудеться Брно.

Нагадаємо, що плавець з Одеси, Вадим Науменко, посів четверту позицію на молодіжному чемпіонаті Європи у Дубліні. Разом з тим, він встановив новий національний рекорд на відстані 200 метрів комплексом. Про це повідомляє пресслужба НОК в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися