Укрзалізниця оголосила про зміни у розкладі: як змінився графік поїздів в Одесі

Польська залізниця розпочинає заплановані ремонти у Перемишлі

З  8 вересня польська залізниця розпочинає плановані ремонти інфраструктури у Перемишлі. Саме тому Укрзалізниця попереджає про тимчасові зміни у розкладі рейсів до Польщі. Таким чином, 7-8, 14-15, 21-22 вересня буде скасоване курсування поїзда №35/36 Одеса — Перемишль. Також зміниться розкладу руху поїзда №36 Перемишль — Одеса, він відправлятиметься о 13:45 (замість 20:28) та прибуватиме до Одеси о 08:10 ранку.

В Укрзалізниці повідомили, що через ремонтні роботи польські колеги могли взагалі скасувати усі рейси цього напрямку, але українським залізничникам вдалося домовитися. 


“Це могло б означати скасування всіх рейсів цього напрямку, але спільно з польськими колегами ми мінімізували вплив ремонтних робіт”, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що квитки на польський напрямок продаються на 20 діб наперед, нова дата відкривається о 08:00 щоранку (окрім Варшави, яка “стартує” окремо о 09:00). Не шукайте квитки в третіх осіб втридорога — вони в рівних умовах доступні всім в офіційному сайті.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Укрзалізниця оголошує про запуск додаткового поїзда №248/247 на маршруті Одеса — Київ. З 11 червня одеські пасажири зможуть користуватись цим зручним засобом транспорту вівторками, четвергами та неділями.  Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" отримала від USAID 105 генераторів для забезпечення безперервних пасажирських та вантажних перевезень. Ця допомога на суму 2,7 млн доларів допоможе забезпечити резервне електропостачання понад 100 тис. споживачам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися