На Одещині поліцейські повідомили про підозру жінці, яка утримувала в багажнику автівки 12-річного хлопця

Їй загрожує обмеження волі на строк до п'яти років

Поліцейські повідомили про підозру жительці Подільського району, яка заштовхала 12-річного хлопця в багажник авто і утримувала там близько кілометра шляху. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області. В поліції підкреслили, що незаконне позбавлення волі малолітньої дитини карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що декілька днів тому стало відомо, що 58-річна місцева жителька, підійшла до хлопця, коли той грався на вулиці, і звинуватила його у крадіжці кавунів з поля, засадженого нею за селом. Коли підліток заперечив, жінка почала погрожувати йому словесно, а потім силою заштовхала в багажний відсік свого легковика і повезла вулицею, утримуючи хлопця певний час.

“Слідчими поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури фігурантці повідомлено про підозру у викраденні людини, вчиненому щодо малолітнього. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 146 Кримінального Кодексу України. Слідство триває”, - прокоментував подію тимчасово виконувач обов'язків начальника Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Білгород-Дністровському поліцейський наїхав на 81-річну жінку, в результаті чого вона померла. Наразі водія затримали та відсторонили від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо також, що вчора біля села Дачне Одеської області сталася аварія. В результаті зіткнення великовантажних автомобілів, один із водіїв застряг в салоні машини. До одеських патрульних звернулися очевидці з проханням допомогли витягнути чоловіка.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися