Братчук розповів чи можлива висадка російського десанту в Одесі

ВМС України знищили 15 відсотків потенціалу Чорноморського флоту РФ

Російські окупанти більше не мають можливості десантуватись з Чорного моря до Одеси. Велику роль в цьому зіграли українські ВМС, знищивши 15% потенціалу Чорноморського флоту РФ.

Про це в ефірі телемарафону "Ми — Україна" повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

На весну нинішнього року цифри свідчили про те, що 15% потенціалу ЧФ РФ знищено українськими ВМС. Це було на весну 15%. А Оленегорский горняк – це ж теж плюс. Говорили представники ВМС про знищений або пошкоджений ВДК (великий десантний корабель). Ми бачимо, що завдяки хитрощам нівелюються на порядок можливості Чорноморського флоту РФ”, – сказав речник.

За словами Братчука, іноді надходять фейкові повідомлення про можливий наступ і висадку десанту в Одесі.

Немає сьогодні у ворога такої можливості. Так, Чорномоський флот РФ це флот-вбивця. Їх ракети – це їх потенціал. Це те, що вони можуть робити, – додав Сергій Братчук.

Нагадаємо, що 24 травня вранці морські дрони здійснили атаку на російський корабель поблизу берегів Туреччини. Згідно з даними це розвідувальне судно “Іван Хурс”.

Раніше “Коментарі” писали, що українські військові можуть повторити успішну атаку на кораблі окупантів, якщо з'явиться відповідна нагода. Адже Росія досі не знає всіх подробиць потоплення крейсера “Москва”.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися