В Одесі на одному з пляжів виявили міну: де саме

Наразі триває евакуація людей

В соціальних мережах почала ширитися інформація, що на одеському пляжі виявили міну. Наразі поліція у гучномовець закликає відпочивальників не наражати себе та своїх рідних на небезпеку та бути на безпечній відстані. Однак люди не поспішають відійти від води. За інформацією очевидців, міну виявили на пляжі Ланжерон.

Наразі проводиться евакуація з пляжу, попередньо ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в Одесі офіційно оголосили про відкриття зон для купання та оздоровлення. Одеська ОВА вже підписала спільний з Командувачем оперативним стратегічним угрупуванням військ "Одеса" Едуардом Москальовим наказ про доступ людей до моря.  Про це повідомляє начальник Одеської ОВА Олег Кіпер

Де можна купатись в морі 

Пляж Калетон 

Інклюзивний пляж 

Муніципальний пляж (14 станція Фонтану)

 Пляж "Ікра" 

Пляж "Чайка" 

Муніципальний пляж (10 станція Фонтану)

Речниця Оперативного командування “Південь” Наталя Гуменюк повідомила, що рішення щодо відкриття одеських пляжів залишається тільки за місцевою владою. За словами речниці, військові детально розповіли про усі ризики. А саме про мінну небезпеку та загрозу ракетних обстрілів. Крім того, Гуменюк зазначила, що наразі небезпека на морі тільки посилилась після підриву окупантами Каховської ГЕС. 

Нагадаємо, сапери повідомили, що жодні перевірки одеських пляжів не дають гарантій мінної безпеки. Згідно з наказом міністерства внутрішніх справ про охорону життя на водних об’єктах, перед відкриттям кожен пляж має мати паспорт акваторії, акт обстеження, акт усунення небезпечних предметів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися