На Одещині знищили майже 400 метрів браконьєрських сіток

Незаконне майно розрізали в присутності комісії

В Одеській області знищили 360 м сіток та інші браконьєрські знаряддя лову. Їх було вилучено за актами безхозу та рішеннями суду.

Про це повідомляє Одеський рибоохоронний патруль. 

Утилізовано  360 м сіток, 4 раколовки, 1 драч, гумовий човен та комбінезон. Майно знищувалось шляхом розрізу на шматки та трощенням металевих деталей.  Утилізацію провели на території Одеського рибоохоронного посту. 

Знищення відбувалось у присутності комісії, до якої увійшли співробітники Одеського рибоохоронного патруля, Департаменту фінансів Одеської міської ради, Державної податкової служби в Одеській області, Управління примусового виконання рішень в Одеській області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та військової адміністрації, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські відправили на лаву підсудних 44-річного жителя Подільського району, який займався незаконним виловом раків у період нересту. Тепер йому загрожує до 51 тисячі гривень штрафу або обмеження волі строком до 3 років. 

Також щонайменше 17 тисяч гривень штрафу, а то й обмеження волі до 3 років загрожує жителю Ізмаїльського району за браконьєрство та нетверезе водіння мотоцикла без номерного знака.  Зупинили 29-річного місцевого жителя за кермом мотоцикла в одному з сіл Ренійської громади.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися