Юні одесити відправилися до Таллінна насолодитись останніми днями літа

Таллінн є одним з найважливіших партнерів Одеси, який надає фінансову допомогу

40 юних одеситів відбули до міста-партнера Одеси – Таллінн. На дітей чекає тиждень відновлення у спортивному літньому таборі Туксі на берегах Балтійського моря.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Завдяки допомозі з боку Естонії,  діти можуть насолодитися останніми днями літа в безпеці та зарядитися енергією для успішного старту нового навчального року.

Таллін є давнім партнером для Одеси. Місто було одним із тих, що надали фінансову та гуманітарну підтримку Одесі, включаючи допомогу Одеському зоопарку та важкі періоди після початку війни. Муніципалітет Таллінна регулярно організовує культурні вечори та благодійні концерти, спрямовані на підтримку Одеси та України.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі Управління капітального будівництва міської ради запускає закупівлю одно-, двокімнатних квартир з метою надання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. Ця ініціатива фінансується з бюджетних коштів.

Також за минулий тиждень в Одеській області стало на 222 більше українців. У регіоні народилося 125 хлопчиків та 97 дівчаток. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися