В Одесі виявили порушення на одній з АЗС міста: який штраф заплатила компанія

Паливно-торгова фірма "Укр-Петроль" сплатило 340 тисяч гривень штрафу

В Одесі у березні 2021 працівниками Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу було проведено планову перевірку характеристик автомобільного бензину та дизельного пального на АЗС № 7 “Укр-Петроль”. За результатами встановили, що на даній заправці є порушення, а саме: норм Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів дизельного, суднових та котельних палив. Інспектори направили лист з порушеннями та недоліками до керівництва “Укр-Петроль” з вимогою виправили свої помилки. 

Однак, керівництво АЗС проігнорувало прохання та не виконали вимоги у зазначений термін, тому було винесено постанову про притягнення “Укр-Петроль” до адміністративної відповідальності на загальну суму 340 тисяч гривень. Про і штраф компаія не заплатила.


“З огляду на те, що у визначений строк штраф не було перераховано до бюджету, інспекція звернулась до суду із позовом про накладання санкцій в судовому порядку.  Рішенням Волинського окружного адміністративного суду позов інспекції задоволено та на даний час суму штрафу стягнуто у повному обсязі”, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, що працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який увечері 9 червня 2023 року побив та пограбував працівницю автозаправки в Одесі. Зловмисник, перебуваючи у масці, зайшов на автозаправку, тримаючи при собі сльозогінний спецзасіб. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

“Коментарі” також писали, що Українське Дунайське пароплавство скоротило витратити палива в середньому на 5-10%. Наразі системою обладнані понад 60% самохідних суден УДП. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися