На Одещині патрульні провели для дітей святковий захід "Намалюй прапор — намалюй Україну!"

Патрульні разом з дітьми малювали українські прапори

Сьогодні в Ізмаїлі патрульні поліції провели святковий захід для дітей під назвою "Намалюй прапор — намалюй Україну!". Поліцейські не лише надихнули дошкільнят на мистецьку творчість, але і розповіли їм про важливість українського прапора як символу свободи та незалежності.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

Діти разом із патрульними взялися за малювання українських прапорів, які вони розглядають як символ єдності, патріотизму, миру та добра. Свої шедеври, створені крейдою на асфальті, діти використали, щоб виразити свої мрії та бачення сучасної України та її майбутнього.

Серед малюнків знайшлися сонце, жовто-синє серце та калина, які символізують віру в щасливе майбутнє Батьківщини. Діти прагнули поділитися своєю бажаною майбутньою Україною через красиві та виразні малюнки.

Нагадаємо, що сьогодні 23 серпня 2023 року напередодні Дня Незалежності в Україні відзначається День Прапора. З нагоди цього рано вранці на Воронцовському маяку в Одесі було піднято величезний стяг України.

Також зазначимо, що 50 дітей Одеської області у супроводі дорослих вирушили на відпочинок до Угорщини. Канікули за кордоном проводяться в рамках співпраці Одеської і Закарпатської ОВА, а також Генерального консульства Угорщини.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися