Школярі Одещини відпочиватимуть в Угорщині: деталі проекту

У проекті взяли участь діти із сімей, які втратили батьків на війні


50 дітей Одеської області у супроводі дорослих вирушили на відпочинок до Угорщини. Канікули за кордоном проводяться в рамках співпраці Одеської і Закарпатської ОВА, а також Генерального консульства Угорщини. Про це повідомили в Одеській обласної військової адміністрації.

У відомстві зазначили, що на відпочинок відправили, в першу чергу діток, які втратили батьків на війні, або батьки яких наразі захищають територіальну цілісність України. Крім того, малозабезпечених та інших пільгових категорій.

“У таборі відпочинку за кордоном вони набиратимуться сил та отримають багато позитивних вражень. Такі поїздки дають можливість не тільки дізнатися багато цікавого, а й знайти нових друзів. Це чудова нагода поспілкуватися з однолітками "офлайн", а цього дітям зараз так бракує”, - йдеться в повідомленні ОВА. 

На юних мешканців Одещини чекає насичена програма. Для них підготували цікаві розваги, екскурсії, знайомство з місцевою культурою і традиціями, інтелектуальні конкурси, спортивні змагання та багато іншого.

Нагадаємо, що незабаром група молодих одеських школярів візьме участь в міжнародному проєкті “Міні-Регенсбург”. Наступного тижня у Регенсбургу, місті-побратимі Одеси, прийматимуть юних одеситів для спільного розвитку та обміну культурними цінностями. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Також зазначимо, що новий проєкт щодо стимулювання дітей до навчання представили в Одесі. Так, директор міського департаменту освіти та науки зустрілася із президентом міжнародного проєкту MUS-E Андором Тімаром.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися