На Одещині внаслідок нічної атаки постраждали склади “Нібулону”

Наразі підприємство працює в штатному режимі


Сьогодні вночі, під час чергової атаки дронів, на Одещині постраждала філія “Бессарабська” агрокомпанії “Нібулон”. Cталися незначні пошкодження складських приміщень, повідомили у пресслужбі агрохолдингу.

“Завдяки комплексу заходів безпеки, запроваджених на підприємстві, люди не постраждали. Всі співробітники філії мали змогу переховуватися у спеціально облаштованих бомбосховищах”, — прокоментували в “Нібулоні”. 

Станом на зараз підприємство працює в штатному режимі. Робочі процеси поновлені та відбуваються повною мірою.

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог атакував Одеську область дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову інфраструктуру та складські приміщення. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. Внаслідок атаки пошкоджень зазнали зерносховища та виробничо-перевантажувальний комплекс в Подунав’ї, зокрема складські приміщення та адміністративні будівлі. 

Прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, ч. 2 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі, окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили дронову атаку по Одеської області.

“Коментарі” також писали, що Збройні сили України завдали удару по ворожому літаку в Чорному морі, який знаходився в територіальних водах України поблизу острова Зміїний, повідомили в Головному управління розвідки Міноборони України. За даними відомства, зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів сталось в районі бурових установок так званих “вишок бойка”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися