На Одещині Григорія Мельниченка остаточно зняли з посади голови Білгород-Дністровської райради

За таке рішення проголосували 23 депутати зборів

Сьогодні стало відомо, що після повторного голосування під час сесії Білгород-Дністровської райради, зятя колишнього голови Одеської області Григорія Мельниченка остаточно відсторонили від посади. За таке рішення проголосували 23 депутати зборів, за необхідного мінімуму в 22 голоси. Про це повідомляє видання “Думська”. Примітно, що натиснув кнопочку “за” й один депутат від “Довіряй ділам”, за квотою якої і був обраний Мельниченко.

Раніше Київський районний суд Одеси відсторонив від виконання обов'язків голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка. Про це повідомили у пресслужбі Білгород-Дністровської міської ради.

Нагадаємо, що чиновника викрили на викраденні майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на 2 млн 690 тис. гривень. За даними слідства, посадовець, під приводом нібито збереження державного майна від ворожих обстрілів, заволодів швидкісним катером "TUNA" 865 Cabin з двома підвісними двигунами та автомобільним причепом, шляхом ведення в оману осіб, у яких майно знаходилось на зберіганні на території яхт-клубу "Совіньйон" в Одесі, та внесення недостовірних відомостей до документів.


Раніше “Коментарі” писали, що спеціалізована прокуратура Південного регіону проводить обшуки та розслідує випадки можливого зловживання у військовій сфері. На цей раз розслідування спрямовані на випадки, коли 900 офіцерів запасу, були незаконно виключені зі списку військового обліку без належних рішень військово-лікарських комісій. Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися