В Одесі вшанували пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за незалежність країни

Церемонія покладання квітів до Козацького Хреста відбулась на одному із кладовищ Одеси

24 серпня, в Україні відзначають 32-гу річницю Дня Незалежності. Сьогодні на одному з кладовищ Одеси вшанували пам'ять Героїв, які віддали життя за збереження територіальної цілісності нашої країни. Участь у молебні та церемонії покладання квітів до Козачого Хреста взяв в.о. заступника міського голови Олег Бриндак.

“Ми виборюємо нашу Незалежність щодня. Ми платимо за неї страшну ціну - життя найкращих синів і дочок України. Вічна памʼять тим, хто загинув від рук російських окупантів. Дякуємо Збройним Силам України за захист! Слава Україні!” - сказав Олег Бриндак.

Долучився до урочистого заходу також голова Одеської військової адміністрації Олег Кіпер. він наголосив, що наразі дуже важливо пам’ятати якою ціною Україна відзначає цю дату. 

“У День Незалежності України найголовніше пам’ятати завдяки кому в нас взагалі є свята і наша країна. Вшанували памʼять Героїв, які ціною власного життя зберегли Незалежність України у російсько-українській війні. Вічна пам’ять та слава всім полеглим Героям", - сказав Кіпер.

Нагадаємо, що вчора 23 серпня 2023 року з нагоди Дня прапора рано вранці на Воронцовському маяку в Одесі було піднято величезний стяг України. Прапор має великі розміри - 4,5 метри на 18 метрів, і протягом двох днів він буде прикрашати Воронцовський маяк до вечора 24 серпня. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі відзначали День Військово-морських сил України. З нагоди свята на Думській площі перед будівлею мерії урочисто підняли Військово-Морський Прапор Збройних Сил України, а у парку Перемоги відбулися спортивні змагання серед курсантів та військовослужбовців ВМС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися