Одеська область відновлює постраждалі будинки на Херсонщині: звіт за тиждень

Загалом за тиждень зроблено будівельні роботи в 11 житлових будинках Херсонської області

Одеська область продовжує ініціативу "Пліч-о-пліч” відновлюючи постраждалі будинки в населених пунктах Херсонщини. Це проєкт, який допомагає людям, які були позбавлені своїх житлових об'єктів через дії російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.

Наразі, в селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади, завершені будівельні роботи, зокрема заміна покрівлі, в 5 житлових будинках. Загальна сума робіт за договорами складає 2,089 мільйони гривень. Цей крок відновлення дає надію на новий початок для багатьох сімей.

У селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади також завершені будівельні роботи, які включали заміну покрівлі в одному житловому будинку. Вартість цих робіт становила 270 тисяч гривень. Також тривають роботи щодо інших об'єктів, що потребують відновлення.

В селі Новодмитрівка Великоолександрівської територіальної громади тривають роботи з монтажу покрівлі та ремонту фасаду в 5 житлових будинках. Загальна сума витрат на ці роботи становить 1,5 мільйона гривень. Це важливий крок до відновлення житла для місцевого населення.

Раніше “Коментарі” писали, що Одеська область приєднується до реалізації проєкту “Пліч-о-пліч”, який надає допомогу регіонам України у відновленні деокупованих та постраждалих від агресії РФ громад. В якості пілотного майданчика для цього проєкту була обрана сусідня Херсонщина, яка зазнала великих збитків від війни.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися