В Одесі планують перерозподілити бюджет на користь військових

Комісія з питань бюджету та фінансів погодили виділення 101,9 млн. грн

Нещодавно стало відомо, що 100 мільйонів гривень на військові частини об'єднаного командування “Південь” планує витратити Одеська міська рада.За зміни в бюджеті проголосували члени бюджетної комісії, останнє слово за депутатами зборів. Про це повідомив міський депутат Петро Обухов. 

“З Днем Державного прапору! В свято, зібралися з колегами на комісії з питань бюджету та фінансів і погодили виділення 101,9 млн. грн. на ОК Південь для різних військових частин”, - написав Обухов. 


Зазначимо, що гроші підуть на придбання безпілотників і новітнього комплексу “Нота” для протидії ворожим засобам розвідки.

Ще 1,9 мільйона гривень виділять науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України в Одеській області для будівництва спеціалізованого укриття на 100 осіб.

Кошти виділяються як субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів згідно з міською цільовою програмою “Безпечне місто Одеса” на 2020-2024 роки. Про це повідомило інтернет-видання “Думська”. 

Нагадаємо, що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили факт корупції в одній з військових частин на Одещині. Командир взводу брав гроші від бійців за можливість отримати відгул.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що в Одесі планують придбати обладнання для функціонування пересувної екологічної лабораторії. Відповідне розпорядження підписав міський голова Одеси Геннадій Труханов. Кошти мають виділити з міського фонду охорони навколишнього природного середовища міста Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися