В Одесі планують витратити понад 190 тисяч на декоративні рамки: подробиці

Загалом в обласній раді планують закупити 2000 декоративних рамок

В Одеській обласній раді планують закупити 2000 декоративних рамок, тому оголосили тендер на купівлю рамок розміром А4. На атрибути для нагородження планують витратити 192 тисячі гривень. Відповідна інформація з’явилася на платформі Prozorro. 

Заявки на участь в тендері можна подавати до 00:00 годин 29 серпня, а сам аукціон пройде цього ж дня о 15:30. Доставити усі рамки переможець повинен до 31 грудня 2023 року.

"Замовникам забороняється здійснювати публічні закупівлі товарів, робіт та послуг у громадян Російської Федерації та Республіки Білорусь. Валюта, якою повинна бути розрахована і зазначена ціна тендерної пропозиції є національна валюта України — гривня", — йдеться у вимогах до тендерної пропозиції.

Додамо, що вартість однієї декоративної рамки в обласній раді оцінили в 96 грн. їПри цьому зазначимо, що в інтернет-магазині таку рамку можна придбати від 28 грн і вище.

Нагадаємо, що в Одесі оголосили тендер на реставрацію Театру юного глядача ім. Юрія Олеші. Сума усіх робіт оцінюється в 31 мільйон гривень. Торги відбудуться 31 серпня. Про це стало відомо з сайту державних закупівель Prozorro.

Раніше “Коментарі” писали, що Міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію будівлі з прибудовою додаткових приміщень. Інформація з’явилась на майданчику держзакупівель Prozorro. Там зазначають, що з’явився тендер на реконструкція будівлі, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б. Саме за цією адресою знаходиться Київський районний суд міста Одеса.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися