В Одесі відреставрують театр за 31 мільйон гривень

Планують ремонтувати фасади та покрівлю Театру юного глядача ім. Юрія Олеші

В Одесі оголосили тендер на реставрацію Театру юного глядача ім. Юрія Олеші. Сума усіх робіт оцінюється в 31 мільйон гривень. Торги відбудуться 31 серпня. Про це стало відомо з сайту державних закупівель Prozorro.


Замовником виступив Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОДА. Там планують поштукатурити та пофарбувати фасад театру, підсилити віконні та дверні отвори, реставрувати ліпний декор та інші деталі. Також відновлюватимуть покрівлю та водостічну систему.


Нагадаємо, що Ізмаїльська міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів на двох вулицях міста. Так, планується повністю відремонтувати вулицю Східна (протяжністю 1.4 км) та ділянку дороги по вулиці Телеграфна – від вулиці Східна до вулиці Тиха (900 метрів дороги). Стартова ціна лоту складає 51 337 387 грн.

Раніше “Коментарі” писали, що нещодавно стало відомо, що міське управління капбудівництва оголосило тендер на проведення ремонтних робіт за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б. Інформація з’явилась на майданчику держзакупівель Prozorro. Як виявилось, за цією адресою знаходиться Київський районний суд Одеса, на ремонт якого відомство виділить понад 100 мільйонів гривень. Подібна новина обурила одеських волонтерів, які запевняють, що наразі проведення зазначених робіт недоречне.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися