Завтра в центрі Одеси перекриють рух транспорту: в чому причина

Рух буде перекрито по вулицях Рішельєвській та Ланжероновській

Завтра 27 серпня в Одесі відбудуться перегони зі спринтерських видів велосипедного спорту. Змагання заплановані на час з 09:00 до 12:00.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Заїзди проходитимуть в історичній частині міста, охоплюючи такі вулиці як Ланжеронівська (Літературний музей) – Театральна площа – вул. Рішельєвська — ріг вул. Грецької – Театральна площа. Звертаємо вашу увагу, що на період проведення заїздів автотранспорт буде частково обмежений на зазначених ділянках маршруту. 

Так, 27 серпня 2023 року з 08:45 до 12:15 буде тимчасово обмежено рух автотранспорту, крім спецавтотранспорту та автомобілів і мотоциклів, які беруть участь у змаганнях, по вул. Рішельєвській до перетину з вул. Грецькою та по вул. Ланжеронівській, від Літературного музею до Театральної площі, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі 8 та 9 липня відбулися дві традиційні велогонки - "Меморіал Уточкіна" та Odesa Grand-Prix. Ці змагання організовувала Громадська організація "Південна велосипедна ліга м. Одеси".

Раніше, “Коментарі” писали, що в Одесі поліцейські викрили чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів сімома велосипедами перехожих. Він просив двоколісники у незнайомців, щоб нібито наздогнати приятеля та забрати у нього забуту річ, а щойно сідав за кермо – миттю зникав у невідомому напрямку. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

29 серпня 2023, 12:20

14:21 [Olezan Dubina ]: ​14:21 [Olezan Dubina ]: друзья братья мне надо срочно подарок или долг 262 162 162 евро Я вам скину по эмайлу свои счёт ощад банке [email protected] Я жду когда Эрик и Алла проверьт и пришлют день

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися