Школярі з Одеси провели флешмоб в центрі Таллінну

Діти привітали президента Естонії та представили святковий флешмоб


Одеські школярі, які нещодавно вирушили на відпочинок до Естонії, провели в центрі столиці флешмоб до Дня прапору та до Дня Незалежності України. Про це повідомила Одеська міська рада.

З прапорами діти пройшлися по Талліну аби привернути увагу до війни в Україні та ще раз нагадати іноземцям, що Україна потребує підтримки та допомоги. Крім того діти привітали президента Естонії та висловили велику вдячність місту-партнеру за підтримку.

В Одеській мерії підкреслили, що завдяки естонській стороні 40 дітей мають можливість відпочити у спортивному літньому таборі Туксі на березі Балтійського моря.


Також зазначимо, що Таллінн є одним з найважливіших партнерів Одеси. Він був серед міст, що надали фінансову допомогу Одесі та гуманітарну допомогу тваринам Одеського зоопарку у важкі часи після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Муніципалітетом міста Таллінн на регулярній основі організовуються та проводяться культурні вечори та благодійні концерти на підтримку Одеси та України.

Раніше “Коментарі” писали, що 43 дитини з числа дітей військовослужбовців сухопутних та військово-морських сил, а також ГУ ДСНС України в Одеській області та 5 супроводжуючих їх осіб вирушили у подорож до Стамбулу. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Нагадаємо, що 50 одеських дітей відправилися на відпочинок на острів Корфу. Вони проведуть 10 днів в оздоровчому таборі на східному узбережжі острова. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Це стало можливим завдяки партнерам Одеси, які з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну всебічно підтримують наше місто. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися