Діти з Одеської області вирушили на відпочинок до Стамбулу

Діти змогли поїхати на відпочинок завдяки підтримці міжнародних партнерів

Через повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України, діти не мають можливості відпочити в дитячих таборах. Саме тому, Одеська обласна державна (військова) адміністрація плідно співпрацює з країнами-партнерами з питань оздоровлення та відпочинку дітей. Так, 43 дитини з числа дітей військовослужбовців сухопутних та військово-морських сил, а також ГУ ДСНС України в Одеській області та 5 супроводжуючих їх осіб вирушили у подорож до Стамбулу. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Для дітей організували насичен3 програму подорожі: екскурсії, розваги, прогулянки, різноманіття традиційних страв, умови розміщення. 

“Велику вдяку за змогу наших дітей поринути у казку миру, добра і тиші у небі Одеська обласна державна (військова) адміністрація спільно із засновником “Паромний комплекс Орлівка” висловлює Генеральному консульству України у Стамбулі та мерії Стамбулу”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 50 одеських дітей відправилися на відпочинок на острів Корфу. Вони проведуть 10 днів в оздоровчому таборі на східному узбережжі острова.  Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. Це стало можливим завдяки партнерам Одеси, які з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну всебічно підтримують наше місто.  

Також нещодавно 40 юних одеситів відбули до міста-партнера Одеси – Таллінн. На дітей чекає тиждень відновлення у спортивному літньому таборі Туксі на берегах Балтійського моря.

Раінше  "Коментарі" писали, що в Одесі Управління капітального будівництва міської ради запускає закупівлю одно-, двокімнатних квартир з метою надання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа. Ця ініціатива фінансується з бюджетних коштів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися