На Одещині засудили двох правопорушників, які грабували односельців

Обох правопорушників засудили до п’яти років позбавлення волі

На Одещині поліцейські довели причетність двох жителів Березнівщини до крадіжок, і зловмисники отримали обвинувальні вироки суду. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

За інфомацією правоохоронців, 42-річна жителька Ширяївської ОТГ, прогулювалась поряд з місцевим магазином. На прилавку жінка помітила чоловічу сумку і вирішила її викрасти. У сумці лежали 10000 гривень, паспорт, посвідчення водія та банківська картка. 

Ще одна крадіжка сталася в Розквітівській ОТГ. Там, 23-річний чоловік також вирішив привласнити речі односельчанки. Біля подвір’я місцевої мешканки правопорушник помітив жіночу сумочку, яку винесла, граючись, її донька. Зловмисник Викрав з неї мобільний телефон вартістю 3000 гривень. Чоловік сподівався, що гаджет залишиться у нього і він продовжить ним користуватися. Втім, сталося не так, як він планував. 

Наступного дня поліцейські встановили обох зловмисників та вилучили викрадене ними майно і повернули власникам.

“На підставі зібраних під час досудових розслідувань доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Березівської окружної прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України),  а жінці ще й у викраденні офіційних документів, паспорту та інших важливих особистих документів (ч.ч. 1 та 3 ст. 357 ККУ)”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що в Одесі в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Катерининській загинув чоловік, який ремонтував ліфт. Про трагічну подію, яка сталася вчора близько 12-ї години дня, правоохоронним органам повідомили медики. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі ліфтера



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися