Одеса отримала гуманітарну допомогу від Італії: що передали (фото)

До цього в липні італійці вже відправляли в Одесу машину швидкої допомоги та медичні матеріали

Одеса отримала чергову гуманітарну допомогу від Італії. На цей раз місту передали три дихальні станції для анестезії, що оснащені фільтрами та контурами для вентиляції пацієнта.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Ці станції будуть розподілені між міськими лікарнями та стануть важливими при проведенні різних медичних операцій. Міський голова Одеси, Геннадій Труханов, висловив подяку Італійській Республіці за цей важливий внесок у медичну сферу міста та наголосив на необхідності сучасного обладнання для надання високоякісної медичної допомоги.

З перших днів повномасштабної  війни Італійська Республіка надає Одесі всебічну допомогу. В тому числі — у медичній сфері. Ми вдячні Італії за допомогу. Віримо в нашу перемогу та працюємо далі!, — сказав мер. 

Раніше, у липні, італійці вже відправили до Одеси машину швидкої допомоги та велику кількість витратних медичних матеріалів, які були передані одній із міських лікарень інтенсивного лікування.

Італія завжди поруч з Одесою. Венеція, Рим, Генуя і зараз місто Трієст, яке передало цю допомогу. Вдячний муніципалітету міста та меру, які зробили усе можливе аби Одеса отримала це необхідне обладнання, — сказав Амбасадор Одеси в Італійській Республіці Аттіліо Малліані.

Нагадаємо, що Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися