На Одещину прибула чергова партія нових шкільних автобусів

Загалом було закуплено 28 нових шкільних автобусів

Чергова партія шкільних автобусів відправилася до громад Одещини. Вони возитимуть дітей до 8 закладів освіти Андрієво-Іванівської, Городненської, Теплицької, Великоплосківської, Новоборисівської, Степанівської, Савранської, Піщанської громад. Про це повідомили в Одеській військовій адміністрації. 

Зазначимо, що це вже третя партія шкільних автобусів “Еталон” із закуплених 28. Усі вони українського виробництва.


“Країна виграла двічі -  українські виробництва отримали замовлення, а діти новий транспорт. Створюємо разом всі необхідні умови для наших дітей, бо це наше майбутнє”, - написав Кіпер. 

Нагадаємо, що другу партію нових шкільних автобусів відправили до закладів освіти Болградської, Кодимської, Курісовської, Миколаївської, Подільської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської територіальних громад.


Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі триває акція "Перше вересня без квітів". Батьків та дітей закликають приносити у свято першого дзвінка не букети квітів, а щось корисне для захисників України. У департаменті наголосили, що можна принести ліки, білизну та шкарпетки, каву та чай, смачність довготривалого зберігання та засоби гігієни.

Зазначимо також, що на Одещині кілька разів проводити опитування серед батьків щодо формату навчання у новому навчальному році. На початку літа 2023 року охочих, щоб їхні діти навчалися очно, було майже 70%. На сьогодні ця цифра на 10% менша. Причина такої статистики – нещодавні обстріли міста. Про це повідомила директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/2476


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися