На Одещині прикордонники врятували молодого підсоколика

Зараз пташеня перебуває під наглядом фахівців одеського зоопарку

На Одещині прикордонники-спецпризначенці, повертаючись зі службового завдання, виявили травмованого молодого підсоколика, який не міг літати. Бійці підібрали птаха, нагодували та доставили до зоопарку.

Про це повідомляє МВС України.

Із соколом все буде добре. Ми його виходимо та випустимо у дику природу. Щиро дякуємо нашим воїнам!  – запевнив директор Одеського зоопарку Ігор Біляков.

Рятування тварин

На початку липня, військові 35 окремої бригади морської піхоти врятували трьох маленьких пташенят вухатої сови, які потребували допомоги та піклування. Їх підібрали біля повалених дерев після ракетного обстрілу.

Рятувальники Одещини визволили з пастки двох цуценят. Сьогодні  27 липня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Березівка по вулиці Кірова потрібна допомога з визволення собак, які не можуть самостійно вибратись з ями.

У порту Одеси врятували пташку, яку прибило до причалу. Скоріш за все, її принесло течією у Чорне море після теракту росіян на Каховській ГЕС. Співробітники порту подбали про пташку, а потім відвезли до Одеського зоопарку, де за її станом спостерігатимуть фахівці.








Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися