Одесу відвідала французька делегація з Марселю

Франція готує черговий гуманітарний вантаж для Одеси


Сьогодні мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся французькими партнерами. Під час зустрічі сторони обговорили нагальну ситуацію в Одесі, потреби міста та подальшу співпрацю. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Зустріч відбулася з головою французько-української асоціації “Марсель-Одеса” пані Наталією Добрянською та Амбасадором міста Одеси у Французькій Республіці паном Лораном Кернетом. Представники  французької делегації зазначили, що підтримують постійний контакт з одеситами, аби розуміти потреби міста у реальному часі. 

“Допомога від Марселя та Франції в цілому є дуже своєчасною та необхідною. Для нас дуже важливо, що поруч із нами весь світ. І сьогодні, як ніколи, значущою є робота Амбасадорів нашого героїчного міста. І ми бачимо її результати”, - сказав Геннадій Труханов.  

Пані Добрянська підкреслила, що  місто Марсель готує черговий гуманітарний вантаж для Одеси.  

“Для нас дуже важлива ваша висока оцінка нашої роботи. Місто Марсель поважає та любить Одесу, ми будемо і надалі допомагати”, - наголосила пані Наталія Добрянська.

Нагадаємо, що програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) надала Одеському району 24 генератори потужністю 5 кВт, 10 кВт та 15 кВт. Це сприятиме підвищенню стабільності енергопостачання та забезпечить безперебійну роботу ключових об'єктів інфраструктури. Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.

Раніше “Коментарі” писали, що країни Балтії запропонували свою інфраструктуру для підтримки експорту української агропродукції. Крім того, Литва запропонувала посилити транспортний маршрут між Україною та країнами Балтії для підтримки експорту української агропродукції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися