Обрали підрядника для ремонтних робіт Театру юного глядача в Одесі

Ремонт театру в Одесі обійдеться в 31 мільйон

Нещодавно в Одесі оголосили тендер на реставрацію Театру юного глядача ім. Юрія Олеші. Сума усіх робіт оцінюється в 31 мільйон гривень. Торги відбулися 31 серпня.

Як стало відомо з сайту державних закупівель Prozorro, департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВАї попередньо обрав підрядника. Переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю "Олімп Буд Девелопмент". Компанія, в разі укладання угоди, повинна буде реставрувати фасад театру. За планом, завершити роботи мають до 1 травня 2024 року. 

Зазначимо, що конкурентів в обранця департаменту не було. Закупівля відбулася у форматі відкритих торгів з особливостями.


Нагадаємо, що одесити виступили проти виділення бюджетних коштів на реставрацію фасаду театру. Кожного дня протягом тижня люди виходять до будівлі Одеської мерії та вимагають скасувати “непотрібні” тендери. За їх словами, реставрація фасаду Театр юного глядача - один з таких. Організатором заходу стала відома одеська волонтерка Катерина Ножевнікова. Вона вже не перший раз закликає чиновників витрачати гроші на ЗСУ, а не проводити чергові ремонтні роботи. 

Раніше “Коментарі” повідомляли. що Міське управління капбудівництва оголосило тендер на проведення ремонтних робіт за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б. Інформація з’явилась на майданчику держзакупівель Prozorro. Як виявилось, за цією адресою знаходиться Київський районний суд Одеси, на ремонт якого відомство виділить понад 100 мільйонів гривень. Втім, одеські волонтери засудили ремонтні роботи в Київському районному суді. За їх словами, проведення подібних робіт не на часі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися