Морські прикордонники в поганій видимості збили російський дрон, який атакував Одещину

Російські окупанти знову атакували портову інфраструктуру Одеського регіону

Морські прикордонники в ніч на 4 вересня збили дрон-камікадзе типу Shahed-131/136, який по півдню Одещини запустили росіяни. Вночі ворог знову здійснив масовану атаку цивільної інфраструктури Подунав’я ударними безпілотними літальними апаратами. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. 

Мобільна вогнева група прикордонників Ізмаїльського загону Морської охорони в злагодженій роботі із усіма силами протиповітряної оборони пильнувала у визначеному секторі. В складних умовах обмеженої видимості морякам прикордонникам все ж вдалось влучним вогнем результативно відпрацювати по одному з убивчих дронів, знищивши його в повітрі, - йдеться в повідомленні. 

Це другий дрон, які поцілили 4 вересня вночі прикордонники під час нічної атаки на півдні України. Попередній ворожий "мопед" збитий прикордонниками Одеського загону феєрично впав у море. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російські окупанти знову атакували портову інфраструктуру Одеського регіону. Під час атаки на Ізмаїльський порт, дрони окупантів перетнули кордон з сусідньою до Одещини країною.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися