Спортсменка з Одеської області втретє стала чемпіонкою України

Спортсменка із Чорноморська Єва Сердюк стала чемпіонкою України (U-21) з пляжного волейболу

19-річна мешканка Чорноморська Єва Сердюк разом зі своєю напарницею із Сум Катериною Удовенко виграла чемпіонат України з пляжного волейболу в категорії U-21. Таким чином, Єва Сердюк завоювала право виступити на чемпіонаті світу, який відбудеться в Таїланді (місто Роєт) з 7 по 12 листопада.

У регіональному відділенні Національного Олімпійського комітету України повідомили, що це вже третя від початку року перемога Єви Сердюк у національних чемпіонатах, раніше вона здобула золото в категоріях U-18 і U-22.

Зазначимо, що Пара Єва Сердюк/ Катерина Удовенко, яка була посіяна під 2-м номером, переграла всіх своїх суперниць з рахунком 2:0. Найбільш складним вийшов фінал, де чорноморсько-сумська пара виграла першу партію у Лазаренко/ Курникової (Запоріжжя) лише на балансі (21:19). Друга партія вийшла набагато простішою – 21:13.

Найближчим стартом для спортсменів Одеської області стануть два міжнародних турніри, які відбудуться цього тижня: Софія Рилова із Чорноморська в парі із Інною Махно з Києва – в турнірі серії “Pro Beach Tour” у Варшаві (7-10 вересня), одеський майстер пляжного волейболу Едуард РЄЗНІК в парі із Сергієм Поповим - в турнірі серії “King of the court” в Роттердамі, 5-10 вересня. В обох турнірах українці розпочнуть боротьбу з основної сітки.

Нагадаємо, що мешканка Ізмаїла Діана Пойда завоювала "золото" і стала чемпіонкою світу з гриплінгу в розділі ноу-гі. Турнір пройшов у Варшаві.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські спортсмени зі стендової стрільби Ірина Маловічко та Микола Мільчев завоювали срібні медалі чемпіонату світу, що триває в Баку. Одесити виступали в категорії мікстів на круглому стенді. Про це повідомила прес-служба відділення НОК України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися